HEKMAN HOVENIERS

TERRASREINIGER

100% ECOLOGISCH

Schoonmaken met onze borstel is 100% ecologisch. Er worden geen chemische middelen of detergenten gebruikt. Het losgemaakte vuil, vermengd met wat water, vormt een uitstekende natuurlijke combinatie om te reinigen. 

GEEN SCHADE

Door het polijstend effect van de borstel, wordt het oppervlak niet beschadigd in tegenstelling tot reinigen met hoge druk en wordt de hechting van nieuw vuil na het reinigen tot een minimum beperkt. Dankzij de combinatie van lange en korte borstelharen wordt niet alleen het oppervlak, maar ook het vuil tussen de voegen verwijderd.

DUURZAAM

Na een behandeling met onze Terrazza MC reinigingscombinatie zal het resultaat positief verrassen. In korte tijd ziet de behandelde verharding er weer uit als nieuw.
Ook het minimaal gebruik van water, de lage geluidsemissie en het lage energieverbruik (= lage CO2) komen het milieu ten goede. Door het polierend effect van de borstel wordt de oppervlakte niet beschadigd – in tegenstelling tot het gebruik van hoge druk – en wordt aldus de aanhechting van nieuw vuil na de reiniging tot een minimum beperkt.

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

Chat openen
1
Stuur ons gerust een appje
Hekman Hoveniers App
Kunnen wij helpen via de app?