HEKMAN HOVENIERS

DISCLAIMER

Disclaimer:
De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Desondanks kan Hekman Hoveniers uit hasselt niet garanderen dat de verstrekte informatie altijd volledig, juist of actueel is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De inhoud van deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hekman Hoveniers uit Hasselt aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan. Dit omvat ook eventuele onvolledige of onjuiste informatie op de website.

Links naar andere websites die niet worden beheerd door Hekman Hoveniers uit Hasselt zijn louter bedoeld ter informatie. We hebben geen controle over de inhoud van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of juistheid ervan. Het aanbieden van deze links impliceert geen goedkeuring van de inhoud van deze websites.

Hekman Hoveniers uit Hasselt behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We streven ernaar om de website up-to-date te houden, maar kunnen niet garanderen dat de inhoud altijd actueel is.

Door het gebruik van deze website ga jij akkoord met deze disclaimer. Heb je vragen over de inhoud van deze disclaimer of de informatie op onze website, neem dan gerust contact met ons op.

 

postadres

Boerweg 16B
8061 PH Hasselt

Chat openen
1
Stuur ons gerust een appje
Hekman Hoveniers App
Kunnen wij helpen via de app?